Aloitimme kotikäynnit ja yksilölliset kuntosalin ohjaukset

Kotikäyntien mahdollisuutta aina välillä kysytään ja nyt aloitimme ne taas. Katja on tehnyt ennenkin kotikäyntejä ja Janiina on ollut kymmenisen vuotta vanhusten hoidossa töissä. Keskustellen omaisten ja kuntoutettavan kanssa kartoitamme tilanteen ja laadimme yhdessä kuntoutus suunnitelman. Voimme etsiä ergonomisia ratkaisuja arjen helpottamiseksi, harjoitella esim. kaatumisen jälkeistä nousu tekniikkaa lattialta, kuntouttaa kaatumisen tai leikkauksen jälkeen, voimistella sekä hieroa kireitä ja kipeitä lihaksia. Arvoimme apuväline tarvetta ja autamme niiden hankkimisessa. Voimme hoitaa LPG:n kotihoitolaitteella Wellboxilla kipua, turvotusta, arpia ja lihaskireyksiä. Alipainehoito on kivutonta ja mukavan tuntuista, ja sopii kaikille vaikka kudokset eivät kestäisi enää manuaalista käsittelyä. Hoito voidaan tehdä omien siistien ja ohuiden vaatteiden päältä.

Teemme myös kuntosalin ohjauksia suurella sydämellä. Olemme molemmat harrastaneet kuntosalilla käyntiä monen vuoden ajan. Katja on ohjannut kuntosaliryhmiä yli 10v ajan sekä muita ryhmiä 20v ajan. Janiina on tälläkin hetkellä itse mukana valmennus ryhmässä, joten hän on ajantasalla salilla käytettävistä tekniikoista. Fysioterapeutti osaa huomioida mahdolliset rajoitteet kuntosali liikkeiden suhteen ja rakentaa aina monipuolisen ja asiakkaan kuntotasolle sopivan ohjelman. Olipa tavoitteesi päästä ensimmäistä kertaa salille ohjaajan kanssa tai vaikka kuntoutua takaisin kuntoon, autamme miellellämme sinua pääsemään tavoitteeseesi.

sali kuvat.jpg
Antti Korpi