Kiinnostuitko hankkimaan Neurosonic hoitolaitteen omaksi?

Meidän kautta Neurosonic -hoitolaitteet alennuksella.

Neurosonic -hoitoloitteita on useita malleja. Näistä löytyy sopiva moneen käyttöön. Mobiilipatja taittuu pieneen tilaan ja on helppo kuljettaa esimerkiksi kodin ja vapaa-ajan asunnon välillä. Työpaikalle tai toimipisteseen soveltuu parhaiten divaani tai tuoli. Myös moottoroitua sänkyä Tempurin patjalla saatavana. Tervetuloa Taiqa Keskukseen kokeilemaan ja valitsemaan tilanteeseesi ja tarpeisiin parhaiten soveltuva malli. Meillä pääset kokeilemaan mobiili -patjaa ja professional -tuolia. Vuokraamme mobiilipatjaa kotikäyttöön 200€/viikko.

Neurosonic mobiili-patja

Neurosonic-patjan avulla sinä ja koko perheesi voitte edistää hyvinvointia kotona tai missä vain ainutlaatuisella tavalla. Laitteen ohjelmilla voidaan edistää unenlaatua, lievittää päänsärkyä, lihasjännitystä ja -kipuja sekä helpottaa stressin oireita. Huom! Patjaa ei ole suunniteltu nukkumiskäyttöön, vaan ainoastaan hoidon ottamista varten.

Patja on helppo ottaa käyttöön ja sijoittaa se esimerkiksi sängyn päälle hoidon ajaksi. Laite on myös helppo varastoida ja kuljettaa puoliksi taitettavuuden ansiosta.

Mobiilipatjaa ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. 

Hinnat ennen alennusta

Matalatehoinen patja 2490€ sis alv 24%.

Korkeatehoinen patja 3490€ sis alv 24%.

Neurosonic-divaani

Divaani on suunniteltu edistämään terveyttä ja hyvinvointia samalla tarjoten mahdollisuuden edistää erilaisten tilojen viihtyvyyttä. Laitteella on design from Finland-merkki.

Divaani sopii erinomaisesti kotiin tai ammattikäyttöön kipujen ja lihasjännitysten lievitykseen, lievittämään stressiä, edistämään unen laatua ja palautumista kokonaisvaltaisella tavalla.

Divaanin ohjelmia ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. 

Hinnat ennen alennusta

Matalatehoinen divaani 3690€ sis alv 24%.

Korkeatehoinen divaani 4690€ sis alv 24%.

Neurosonic Professional-tuoli.

Neurosonic-tuoteperheen helmi voimakkaalla palauttavalla ja rentouttavalla efektillä. Monet eri alojen ammattilaiset käyttävät Pro-tuoliamme täydentääkseen palvelujaan.

Laitteen optimaalinen hoitoasento yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan tuottaa erinomaisia ja nopeita tuloksia monissa eri oireissa.

Tuolin ohjelmia ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin. 

Hinta ennen alennusta

Matalatehoinen tuoli 5190€ sis alv 24%.

Korkeatehoinen tuoli 5990€ sis alv 24%.