Ihmisläheistä hoitoa 20 vuotta.

TAIQA KESKUS -fysikaalinen hoitolaitos on palvellut Tampereen keskustassa asiakkaitaan yli kymmenen vuoden ajan. Fysioterapeuttina toimii Katja Korpi ja Janiina Rahkonen. Meille sinä olet tärkeä yksilönä ja haluamme hoitaa sinua mahdollisimman hyvin. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä asia. Palveluihin kuuluvat fysioterapia sekä LPG- ja Neurosonic -hoidot.

Fysioterapiassa hyödynnämme paljon LPG -alipainehoidon monipuolisia ominaisuuksia. Käytämme LPG -laitetta sekä terapeuttisissa, että kosmeettisissa hoidoissa. Uusimpana hoitolaitteena on Neurosonic Professional tuoli, jonka hoitovaikutus perustuu matalataajuusvärähtelyyn. Tuolin tuottama värähtely renotuttaa lihaksia ja sympaattista hermostoa sekä vähentää kipuja ja syventää unta.

Meillä hyödynnetään turvalliseksi todettuja hoitomenetelmiä ja tehokkaita hoitolaitteita.

Katjata  Fysioterapeuttina olen työskennellyt 20 vuotta ja Taiqa Keskuksen yrittäjänä 10vuotta. Osaamiseeni kuuluvat erilaiset tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidot, fascia -käsittelyt, manuaalinen terapia ja ryhmänohjaus. LPG terapian lisäksi teen mm. purenta ongelmien fysioterapiaa ja kinesio teippauksia.

Katjata

Fysioterapeuttina olen työskennellyt 20 vuotta ja Taiqa Keskuksen yrittäjänä 10vuotta. Osaamiseeni kuuluvat erilaiset tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidot, fascia -käsittelyt, manuaalinen terapia ja ryhmänohjaus. LPG terapian lisäksi teen mm. purenta ongelmien fysioterapiaa ja kinesio teippauksia.

Janiina  Olen työskennellyt hoitotyössä yli kymmenen vuoden ajan. Fysioterapeutiksi valmistuin 2018. Käytän työssäni monipuolisesti eri hoitomenetelmiä sekä LPG- ja Neurosonic -laitetta. Teen myös psykofyysistä fysioterapiaa, tärinä rentoutusta sekä kinesioteippauksia.

Janiina

Olen työskennellyt hoitotyössä yli kymmenen vuoden ajan. Fysioterapeutiksi valmistuin 2018. Käytän työssäni monipuolisesti eri hoitomenetelmiä sekä LPG- ja Neurosonic -laitetta. Teen myös psykofyysistä fysioterapiaa, tärinä rentoutusta sekä kinesioteippauksia.