LPG on erinomainen hoitomuoto erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin, leikkausten jälkitiloihin, arpiin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. LPG-hoito menee syvälle kudoksiin, mutta tuntuu silti miellyttävältä ja rentouttavalta. Lisäksi LPG:llä voidaan tehdä esteettisiä hoitoja, kuten kasvo- ja kiinteytyshoitoja sekä selluliitti ja rasvakudoksen muokkaamista.

 
 

LPG on kokonaisvaltainen hoitomuoto

Hoitolaitteen toiminta perustuu patentoituun innovaatioon: alipaineeseen ja eri suuntiin liikkuviin rulliin. Alipaine nostaa pehmytkudosta ja rullat ovat eräänlaisia mekaanisia sormia, jotka hierovat. Hoidot ovat luonnollisia, turvallisia ja tutkittuja. LPG on lääkinnällinen laite, se on FDA:n hyväksymä ja varustettu CE-merkinnällä.

Fysioterapiassa LPG-hoito mm. parantaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentää tulehdusreaktioita ja nivelten jäykkyyttä sekä laukaisee lihasten jännitystiloja. Myös spastisuuden, palovammojen ja fibromyalgian hoidossa on saatu merkittäviä hyötyjä. Kirurgisten toimenpiteiden jälkeisessä kuntoutuksessa LPG-hoito on erittäin tehokas apu. Hoidolla on välitön vaikutus turvotukseen, kipuun, arpiin ja liikerajoituksiin. LPG parantaa myös laskimoiden toimintaa, joka keventää raskaita ja väsyneitä alaraajoja.

LPG hoidossa yhdistyvät faskiakäsittely, lymfakäsittely, sekä sidekudos- ja klassinen hieronta. Solustimulaation saa aikaan itsenäisesti liikkuvat motorisoidut rullat ja alipaine.

LPG -laite.

LPG -laite.

Urheilijat hyötyvät LPG-hoidosta sen aineenvaihdunnallisten, kudoksellisten ja hermostollisten vaikutusten myötä. Se tehostaa palautumista ja valmistaa lihaksia suoritukseen. LPG nopeuttaa 30% lihasvammojen parantumista ja hoitaa lihaskipuja sekä laukaisee lihasten jännitystiloja. LPG on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa yhdistyvät faskiakäsittely, lymfakäsittely, sekä sidekudos- ja klassinen hieronta. Näiden lisäksi LPG-hoidon on koettu mm. parantavan unen laatua sekä virkistävän ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti.

Esteettisissä hoidoissa on sekä Lift-kasvohoitoja että Lipomassage vartalohoitoja. Lift kasvohoidoilla voidaan kiinteyttää ihoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa ryppyjä/uurteita. Hyviä hoitotuloksia myös tummien silmänalusien, arpien, turvotuksen ja kaksoisleuan hoidossa. Endermologie (solujen mekaaninen stimulaatio) stimuloi kollageenin ja elastiinin synteesiä antaen kudokselle sen ominaisen kimmoisuuden ja elastisuuden takaisin.

Lipomassagella vähennetään selluliittia, aktivoidaan aineenvaihdunta ja kiinteytetään veltostunutta ihon. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin, joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa. Rasvakudoskäsittelyssä rasvasoluja stimuloidaan alipaineen avulla, jolloin lipolyysi ja rasvan poistuminen soluista tehostuvat.

Muihin markkinoilla oleviin hoitomuotoihin verrattuna, LPG endermologie tarjoaa 100% luonnollisen vaihtoehdon: Vähentyneen soluaktiivisuuden stimulointi auttaa taistelemaan epämiellyttäviä ilmentymiä, kuten ryppyjä, roikkuvaa ihoa, paikallista rasvaa, sekä selluliittia vastaan. Tämä solujen mekaaninen stimulaatio, endermologie, uudelleenaktivoi ihon sisäistä solutoimintaa luonnollisesti ja kivuttomasti, ilman haittavaikutuksia.

LPG-systems on kehitetty Ranskassa 1986 alun perin sidekudoshierontaan ja leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Tutkimusten mukaan hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300% (Wanderbiltin yliopisto). LPG-terapia on tutkimusten mukaan tehokkaampaa kuin perinteinen lymfaterapia. LPG®-menetelmistä on tehty 145 tieteellistä tutkimusta ja se on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman. Hoitolaitteita on 75.000 kpl ja se on levinnyt 110 maahan. Lue lisää tietoa International Scientific Research Committee -sivustolta www.cosire-lpg.com tai www.alasetimport.fi